ICARO birding experience 
Aiguamolls de l'Empordà
35

Sortida guiada d’un dia al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, la segona zona humida més important de Catalunya després del delta de l'Ebre, situada a la plana empordanesa entre la desembocadura del riu Fluvià i el riu Muga. A través de les seves gairebé 500 hectàrees anirem visitant els seus itinenaris en funció de les darreres observacions més interessants d'ocells dins d'una gran varietat d'ecosistemes interdependents com els seus estanys i aiguamolls d'aigua dolça, prats de pastures o els seus canals vorejats d'arbres de ribera. Aquest mosaic natural conjuntament a les seves platges i sorrals costaners, ens aportaran tots els elements necessaris per gaudir d'un dia ple d'ocells amb espècies tant rellevants com el bitó, la piula grossa o una llarga llista d'aus aquàtiques.      

Quin serà l'itinerari?

 

Ens trobarem a les 06:30h al principal punt d'inici a l'aparcament gratuït de l'estació de tren i metro del Prat del Llobregat on ens repartirem entre els diferents cotxes, intentant dur els menor nombre de vehícles possible. Un cop organitzats, farem cua per l' AP-7 direcció a l'aparcament del Cortalet, tot just a l'entrada del Parc Natural, a les següents coordenades: 42.224481  3.091739 on arribarem sobre les 08h o 08.15h on ja ens afegirem amb tots aquells que prefereixin quedar en aquest segon punt de trobada. Un cop tots junts, iniciarem a peu el recorregut planificat prèviament arribant fins la platja de can Comes on ens entretindrem buscant les diferents calàbries o altres ocells marins com la baldriga mediterrània

Què inclou?

 

Guies professionals Icaro Birding Experience

Telescopi 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

Llistat total d'ocells observats durant la jornada

Observacions

 

Caldrà dur cadascú el seu entrepà per esmorzar i dinar, roba d'abric sobre tot durant la primera i darrera hora del dia, calçat adient per caminar per pistes de terra i els binocles. Nosaltres durem els telescopis per millorar les nostres observacions. Cal indicar a la pre-inscripció a quin dels dos punts de trobada preferiu que ens trobem. 


18/01/2020 06:30

18/01/2020 18:00
Queden 25 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aparcament estació de tren del Prat de Llobregat


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS