ICARO birding experience 
El Planerón (Belchite) i Bujaraloz
35

Sortida guiada d'un dia per visitar la Reserva Ornitológica El Planerón de Belchite, una de les millors zones protegides ZEPA i Xarxa Natura 2000 on observar ocells esteparis, on podrem trobar espècies tan interessants com l'alosa de Dupont, diferents tipus de terreroles i còlits, ganga, xurra, torlit o l'àliga daurada entre moltes d'altres. Però a la tarda, ja de tornada, visitarem també les planes de Bujaraloz on podrem observar els petits grups de pioc salvatge de la zona. Un dia molt intens i ple d'ocells durant la millor època de l'any. T'animes?

Quin serà l'itinerari?

 

El primer punt de trobada serà a les 6h al lloc habitual de l'aparcament gratuït de tren i metro del Prat de Llobregat. Un cop organitzats entre els diferents vehicles, ens dirigirem cap a l'autovia A-2 direcció Lleida fins al segon punt de trobada, al parador de 24h de Torrefarrera a les 07:20h. Pels que arribeu directament al segon punt de trobada cal tenir en compte que s'accedeix per la sortida 462 de l'autovia A-2 i el punt exacte és en aquestes coordenades: 41.664532 0.607407. Un cop junts els dos grups tornarem cap a l'autovia A-2 direcció Saragossa per l'autopista AP-2 fins a arribar a Belchite on accedirem fins a la Reserva Ornitològica El Planerón. Un cop allà deixarem els nostres cotxes i recorrerem a peu les diferents indrets de les reserves observant al nostre pas tots els ocells de la zona. A primera hora de la tarda agafarem de nou els nostres cotxes per dirigir-nos cap a la N-II direcció Bujaraloz on a través de les diferents pistes accedirem a les zones més habituals dels piocs salvatges. A mitja tarda i en funció del que triguem a localitzar els piocs, ja iniciarem el nostre retorn cap a Barcelona on finalitzarà la sortida.

Què inclou?

 

Guies professionals Icaro Birding Experience

Telescopi 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

Llistat total d'ocells observats durant la jornada

Observacions

 

Per no perdre massa temps, serà necessari que cadascú porti el seu esmorzar i dinar. També caldrà dur roba i calçat adient per caminar per zones de terra. Pels que aneu directament al segon punt de trobada serà important arribar amb una mica d'antelació per no fer tard i si teniu qualsevol dubte de com arribar, només cal escriure al correu electrònic info@birdingicaro.com.


16/05/2020 06:00

16/05/2020 20:00
Queden 25 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aparcament de l'estació de tren del Prat de Llobregat


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS