ICARO birding experience 
Serra de Boumort
35
Últimes plaçes

Sortida ornitològica guiada d'un dia a l´Espai d'Interés Natural de la Serra de Boumort, on visitarem diverses zones de la Reserva Nacional de Caça, una de les zones amb major concentració de voltors i una de les poques zones on poder observar les quatre espècies: trencalòs, voltor negre, voltor comú i aufrany. Però, també es tracta d'una zona molt rica en herbívors com ara els cérvols, isards, daines i cabirols. Actualment, és un dels millors espais naturals de tota Catalunya on poder obtenir molt bones imatges a curta distància de diversos rapinyaires gràcies a la proximitat dels diferents canyets de la zona. Serà, per tant, un bon moment per agafar les nostres càmeres fotogràfiques!

Quin serà l'itinerari?

 

Quedarem a les 06:30h a l’aparcament de l’estació de tren del Prat de Llobregat on farem el repartiment de cotxes. Primerament anirem direcció Ponts, on ens desviarem tot just al sortir el poble cap a Isona. Per fer una mica de temps, la primera parada consistirà en el punt d'observació del canyet de Siall. Allà, amb paciència, veurem a plaer l'arribada d'una gran quantitat de voltors i altres rapinyaires. Posteriorment, anirem direcció el refugi de la serra de Boumort on anirem fent les diferents parades per tal de trobar el Voltor negre, Falcó pelegrí, Trencalòs, Àliga daurada, Gralla de bec vermell, Sit negre o un munt d'espècies d'altres ocells més petits però on també estarem atents per si apareix qualsevol cérvol. Ens aturarem en un dels punts estratègics per fer una espera i aconseguir obtenir unes imatges immillorables del trencalòs, on sovint sol aparèixer a curta distància i fins i tot, a la nostra mateixa alçada. Dinarem a l'ombra pels voltants del mateix refugi mentre observem altres ocells de la zona com el trencapinyes o el reietó. Per la tarda, anirem tornant cap a les zones més baixes on descobrirem els voltants de la Font de la Menta on buscarem picots i altres mallerengues.

Què inclou?

 

Guies professionals Icaro Birding Experience

Telescopi 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

Llistat total d'ocells observats durant la jornada

Observacions

 

Caldrà dur cadascú el seu entrepà per emorzar i dinar, roba d'abric sobre tot durant la primera hora del dia i els binocles. Nosaltres durem els telescopis per millorar les nostres observacions. També cal no oblidar dur calçat adient per caminar per camins de terra.


07/09/2019 06:30

07/09/2019 17:00
Queden 25 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aparcament estació de tren del Prat de Llobregat


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS