ICARO birding experience 
Turó de la Magarola
0
Últimes plaçes

Visita gratuïta d'un matí al turó de la Magarola, serra de Collserola per gaudir del pas migratori de rapinyaires. Des de fa 30 anys, el Parc Natural de Collserola du a terme el seguiment de la migració postnupcial de rapinyaires des d'aquest turó tant emblemàtic i nosaltres aprofitarem el seu pas per observar les diferents espècies que ens sobrevolin des d'aquest punt, al mateix temps que aprenem a identificar-les. T'animes?

Quin serà l'itinerari?

 

Ens trobarem a les 08:30h a la carretera de l'Arrabassada BP-1417 en aquest punt: 41.431746  2.126276  tot just en el trencall que hi ha a mà dreta un cop passes el famós revolt de la "paella". Un cop ens trobem tots, continuarem amb els nostres cotxes per la pista de terra que ens deixarà al peu del turó de la Magarola. Serà el moment per deixar els nostres cotxes i pujar a peu el curt tram d'uns 250 metres.   

Quins ocells podrem observar?

 

Només els més rellevants:

Aguila pescadora Pandion haliaetus, Aguila marcenca Ciercaetus gallicus, Aguila calçada Aquila pennata, Milà reial Milvus milvus, Milà negre Milvus migrans, Arpella vulgar Circus aeruginosus, Arpella pàlida Circus cyaneus, Esparver cendrós Circus pygargus, Aligot comú Buteo buteo, Aligot vesper Pernis apivorus, Esparver vulgar Accipiter nisus, Astor Accipiter gentilis, Xoriguer comú Falco tinnunculus, Falcó mostatxut Falco subbuteo, Falcó de la Reina Falco eleonorae, Falcó pelegrí Falco peregrinus, Rossinyol del Japó Leiothrix lutea, Abellerol Merops apiaster, Picot verd Picus viridis, Picot garser gros Dendrocopos major.

Observacions

 

Es imprescindible portar binocles i si és possible el telescopi, calçat adient per caminar per camins de terra, una gorra o visera per al sol i l'entrepà per l'esmorzar. 


30/09/2018 08:30

30/09/2018 13:30
Queden 30 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Ctra de l'Arrabassada


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS