ICARO birding experience 
Bialowieza, Polònia
645
Finalitzat

Us presentem un nou tour de quatre dies per visitar un dels parcs nacionals més carismàtics d'Europa: Bialowieza. Els seus impressionants boscos primitius amb més de 400 anys sense alteració per l'activitat de l'home, fa d'aquest indret d'enorme diversitat de flora i fauna un immillorable escenari per a l'observació d'ocells però sobre tot, per a l'observació de picots, amb la possibilitat de veure fins a vuit espècies diferents, com ara el picot cendrós, picot negre, picot garser mitjà, picot garser dorsiblanc o el picot tridàctil. Però també és l'únic lloc on poder observar el bisó europeu que conviu amb altres mamífers com el llop, linx europeu, castor i l'alci, tot dins un espectacular mosaic declarat per la UNESCO Reserva Mundial de la Biosfera i Patrimoni de la Humanitat. Amb l'ajut d'un bon amic i guia local podrem detectar amb major facilitat totes aquelles espècies de major importància com el mussol menut, la guatlla maresa, grèvol, papamosques menut o papamosques de collar i altres visites a diferents zones al nord del mateix parc ens aportaran bones observacions d'àguila marinaàguila pomerània, cigonya negra o cabussó gris i gaudirem amb els rituals nupcials del becadell gros!. Un tour curtet però molt intens que ens permetrà gaudir al màxim dins i fora d'aquest meravellós parc nacional. T'animes a viure-ho en directe?

Quin serà l'itinerari?

 

Arribarem a les 23:59h a l'aeroport de Varsòvia de Modlin, Nowy Dwor Mazowiecki (WMI) i ens dirigirem amb el vehicle de nou places cap a l'allotjament, situat al nord de la ciutat, on descansarem per afrontar el primer dia de birding a Polònia. Un cop esmorzem, iniciarem el nostre trajecte d'unes tres hores per arribar al Parc Nacional de Bialowieza on deixarem els equipatges al que serà el nostre allotjament durant les tres properes nits. A partir d'aquest moment, ja amb els nostres binocles penjats del coll, començarem a desplaçar-nos per les diferents zones del parc. El fet de tenir l'allotjament al mateix poble de Bialowieza ens permetrà accedir amb molta facilitat a qualsevol de les àrees més interessants. El nostre itinerari, doncs, anirà en funció de les darreres observacions més rellevants. A partir del segon dia de tour, un bon amic i expert ornitòleg de la zona ens acompanyarà per localitzar els territoris de les diferents espècies de picots i mussol menut. Una tasca de gran importància que ens permetrà observar a molt curta distància totes aquestes espècies tant interessants. La resta dels dies, els aprofitarem per prospectar totes les zones boscoses del voltant de Bialowieza amb la prioritat d'observar el bisó europeu junt a d'altres mamífers, acabant el dia en un dels leks de becadell gros on els seus espectaculars rituals nupcials ens deixaran bocabadats. També visitarem les diferents zones del Parc Nacional de Briebza on ens esperaran les grans rapinyaires o també els enormes alcis. Per la tarda del darrer dia recollirem els nostres equipatges per dirigir-nos de nou cap a l'aeropot de Varsòvia Frédéric Chopin (WAW) on tindrà lloc la finalització del nostre tour.

Què inclou?

 

Allotjament durant 4 nits amb habitació doble

Transport durant els 5 dies

Esmorzars de tots els dies

Guia professional Icaro Birding Experience (Ferran López)

Guia local per a picots i mussols

Guia local per al bisó i lek del becadell gros

Telescopi 20x60 augments
Assegurança personal de viatge

Què no inclou?

 

Vols anada i tornada

Dinars i sopars de tots els dies
Despeses personals i trucades
Tot allò no especificat espressament a l'apartat "Què inclou?"

Observacions

 

El punt d'inici del tour serà el dijous 30 d'abril a les 23:59h a la zona d'arribades de l'aeroport de Varsòvia de Modlin, Nowy Dwor Mazowiecki (WMI)  i la finalització serà a un aeroport diferent de l'arribada, a l'aeroport de Varsòvia Frédéric Chopin (WAW) el dia 4 de maig a les 16:10h.  Serà responsabilitat de tots els participants estar presents aquest dia, hora i lloc per iniciar el tour. Aconsellem arribar a través dels diferents vols. Els vols recomanats en el cas de venir des de Barcelona són els següents:

 

30/04/2020 - Barcelona a Varsòvia (Modlin, Nowy Dwor Mazowiecki - WMI) amb sortida a les 20:50h i arribada a les 23:59h amb vol directe (FR6944)

04/05/2020 - Varsòvia (Frédéric Chopin - WAW) a Barcelona amb sortida a les 16:10h i arribada a les 19:15h amb vol directe (W61475)

 

Els participants del tour podran arribar pel seu compte amb qualsevols altre transport o amb altres vols que no siguin el que recomanem sempre i quan estiguin presents en el punt de trobada a la hora indicada o a una hora previa i a la tornada, marxin a la hora indicada o qualsevol altre posterior. 

Tant aviat s'hagi complert el mínim de participants suficients per poder dur a terme el tour, us avisarem per realitzar la compra dels vols. En el suposat cas de que un participant compri els vols amb antelació al nostre avís, Icaro Birding Experience SL no es farà responsable de l'import d'aquest vols d'avió en cas de cancel.lació.

 


30/04/2020 23:50

04/05/2020 16:10
Queden 2 places
Veure pdf
Lloc de sortida Aeroport Nowy Dwor Mazowiecki (WMI)


DESCOBREIX MÉS TOURS