ICARO birding experience 
Colòmbia
3280
Complert

Per primera vegada Icaro Birding Experience SL  obre les portes a Colòmbia, amb un dels tours ornitològics més preuats. Durant 15 dies gaudirem del país amb el major nombre d'espècies d'ocells del món (més de 1900 espècies), de les quals un total de 79 espècies són endèmiques i 139 amenaçades o en perill d'extinció, però també disfrutarem dels seus espectaculars paisatges amb més de 58.000.000 d'hectàrees de boscos tropicals o la extenses extensions de páramo alpí. Tota aquesta increïble biodiversitat és la que fa de Colòmbia un dels millors indrets per a l'observació d'ocells, mamífers, amfibis, rèptils, plantesartròpodes. Per aquest motiu oferim aquest tour d'estiu gràcies a la col.laboració amb una de les empreses més reconegudes d'aquest país, Piculet Birding, on el seu responsable, en Julio Delgado, ens acompanyarà com a expert guia local i per part nostra, afegirem un guia de suport addicional, en José Luis Copete. Viurem en directe l'autèntica natura colombiana però al mateix temps estarem contribuint a la seva conservació, gràcies a que un mínim de 50 $ del preu del nostre tour anirà destinat a les ONG de Conservació de Colòmbia. 

Quin serà l'itinerari?

 

Veieu tota la informació complerta de l'itinerari descarregant el PDF de la web

 

Dia 1 - Aeroport i trasllat a la Finca la Conchita

Dia 2 - Finca la Conchita (lek Cock-of-the-Rock)

Dia 3 - San Cipriano

Dia 4 - Baix Anchicayá (Old Buenaventura Road)

Dia 5 - Lodge Nature Camp - Baix Anchicayá

Dia 6 - Alt Anchicayá - El Descanso

Dia 7 - Llacuna de Sonso

Dies 8 i 9 - Montezuma Road

Dia 10 - Matí a Montezuma i arribada a Otún Quimbaya 

Dia 11 - Otún Quimbaya

Dia 12 - Voltants de l'Hotel Tinamú

Dia 13 - Reserva Natural de Río Blanco

Dia 14 - Parque Nacional Los Nevados

Dia 15 - Hacienda El Bosque i trasllat a l'aeroport de Cali

 

Què inclou?

 

Allotjament dels Hotels i Lodges de tots els dies amb habitació doble (hab. individual suplement de 380 euros)

Tot el transport terrestre

Àpats diaris (començant pel sopar del 1r dia fins el dinar del darrer dia)

Entrades a finques i reserves naturals

Guia local Piculet Birding i co-guia Icaro: José Luis Copete i Ferran López

Assegurança personal de viatge

Llista dels ocells de Colòmbia

 

Què no inclou?

 

Vols d'anada i tornada a Cali

Consum de minibar de les habitacions

Despeses personals i trucades

Assegurança de cancel.lació

Tot allò no especificat expressament a l'apartat "Què inclou?"

 

Altres aspectes a tenir en compte durant el tour

 

Les hores d'inici de cada jornada seran generalment sobre les 05h o les 05:30h per tal d'aprofitar al màxim el dia. 

Els desplaçaments entre les diferents zones no són llargs (de 2 a 2:30h), exceptuant el tercer dia on caldrà unes 4:30h per arribar al nostre destí.

Ens desplaçarem sempre amb còmodes vehicles 4x4, amb aire condicionat i amb una àmpla capacitat per emmagatzemar els nostres equipatges.

Les nostres caminades seran lleugeres, incloses les de zones de muntanya. Pràcticament totes les prospeccions d'ocells es duran a terme a través de camins de terra on gairebé sempre caminarem de baixada amb una mitjana d'uns 5 kms al dia.

En general el clima a les zones baixes (Anchicayá, San Cipriano i Sonso) serà càlid, i a les zones altes fresc i agradable. La temperatura més baixa que patirem serà de 7º C durant un matí al Parque Nacional de Nevados i per tant, caldrà dur roba d'abric almenys per aquesta ocasió. 

El nostre tour tindrà lloc durant la temporada seca però no és estrany que plogui una mica a la zona de muntanya.

Tots els hotels i allotjaments tenen electricitat, bany privat i aigua calenta a les zones altes. 

En general la connexió wifi d'internet estarà disponible a tots els hotels, encara que sovint només a les zones públiques i amb certa lentitud.

Els àpats seran generalment en els nostres hotels o restaurants propers i només en un parell d'ocasions seran al camp. 

Durant alguna de les nits farem petites sortides per observar rapinyaires nocturns.

 

Equipatge i material necessari

 

Es recomana portar, per persona, una motxilla on dur tot el material òptic (binocles, càmeres, etc...) i una maleta on portar la roba i altres requeriments personals. També recomanem no embarcar mai a la bodega de l'avió la motxilla amb el material òptic, evitant d'aquesta manera qualsevol pèrdua o accident innecessari. Cal no oblidar la roba d'abric que utilitzarem durant uns pocs dies a les zones més altes, així com ara guants o gorra de llana. Però també roba per temperatures càlides per la majoria dels dies. Tampoc oblidar l'impermeable, que haurem de dur sempre amb nosatres per si cal utilitzar-lo. Important també dur un calçat adient per caminar per zones de terra. 

Els endolls colombians són dels tipus A, és a dir, de dues clavilles planes i, per tant, caldrà dur un adaptador per tal de poder carregar els nostres telèfons mòbils, bateries i altres estris electrònics. Si teniu qualsevol dubte al respecte, sisplau, només cal escriure'ns un mail a info@birdingicaro.com.  

 

Moneda i canvi

 

La moneda a Colòmbia és el pes colombià i actualment el canvi amb l'euro és de 1 euro = 3,6 COP. Podrem fer canvi de moneda durant la nostre arribada a l'aeroport de Cali, ja sigui a través dels mateixos bancs de canvi o a través dels caixers automàtics.amb les nostres targetes de crèdit. No caldrà declarar cap formulari per introduir moneda estrangera en quantitats inferiors a l'equivalent de 10.000 dòlars.

 

Documentació

 

No serà necessari aconseguir cap mena de visat previ. Es molt important dur el passaport en vigor amb caducitat posterior a la data de tornada del tour.

 

Reserves, cancel.lacions i devolucions

 

Per reserva una plaça caldrà primerament fer la pre-inscripció a la web omplint el formulari seguint els passos indicats. Un cop rebeu el mail de resposta caldrà facilitar el  vostre nom, cognoms i número de passaport per l'assegurança i realitzar un primer pagament de 600 euros a través de transferència bancària al compte corrent que us facilitarem, anotant com a titular Icaro Birding Experience SL i sense oblidar el vostre nom i cognoms com a concepte de l'ingrés.  Un cop fet aquest primer pagament i no abans, quedarà totalment reservada la plaça,  La resta de l'import de 2680 euros en concepte de segon pagament o en el cas de voler una habitació individual afegint el suplement de 380 euros, caldrà ingressar-se a través de transferència bancària al mateix compte corrent facilitat anteriorment abans del 14 d'abril de 2020.

Les cancel.lacions hauran de ser comunicades sempre per escrit, ja sigui mitjançant un mail o qualsevol altre mitjà.

- Si la cancel.lació es comunica abans del 14 d'abril de 2020, el viatger podrà recuperar el 50% de l'import de la seva reserva (300 euros).

- Si la cancel.lació es comunica entre el 14 d'abril de 2020 i el 19 de maig de 2020 (ambdues dates incloses) es retindrà el 100% de la reserva (600 euros del primer pagament), i es retornarà l'import íntegre del segon pagament (2680 euros o 3060 euros en el cas d'haver afegit el suplement per habitació individual).

- Si la cancel.lació es comunica entre el 19 de maig de 2020 i el 16 de juny de 2020 (ambdues dates incloses) s'aplicarà una penalització del 50% de la quantitat abonada en aquell moment (la suma dels dos pagaments i el suplement per habitació individual si fos el cas).

- Si la cancel.lació es comunica entre el 16 de juny de 2020 i el 14 de juliol de 2020 (incloent la no presentació física del viatger en el punt de trobada el dia d'inici del tour) perdrà el dret de rebre qualsevol quantitat abonada fins el moment.   

 

 

 

 

 

 

 

Observacions

AVIS IMPORTANT RESPECTE ALS VOLS

Tant aviat s'hagi complert el mínim de participants suficients per poder dur a terme el tour, us avisarem per realitzar la compra dels vols. En el suposat cas de que un participant compri els vols amb antelació al nostre avís, Icaro Birding Experience SL no es farà responsable de l'import d'aquest vols d'avió en cas de cancel.lació. El punt d'inici i final del tour serà a Cali, a l'aeroport Internacional Alfonso Bonilla Aragón.

 


08/08/2020 00:00

22/08/2020 00:00
Places limitades
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Cali - Aeropuerto Internacional Alfonso Bonilla Aragón


DESCOBREIX MÉS TOURS