ICARO birding experience
Espai Interès Natural de Gallecs
20

L’Espai d’Interès Natural de Gallecs és un de les pocs indrets agroforestals protegits de la plana del Vallès. Així, representa una de les poques opcions d’observació d’una varietat d’aus pròpies d’ambients oberts, sobretot agraris, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A més, durant l’itinerari també visitarem el torrent del Caganell, amb arbres de grans dimensions. Probablement el principal atractiu en aquestes dates serà l’ampli ventall de passeriformes migratoris i hivernants que es podran detectar, ja siguin aturats o en migració activa, com ara el durbec. També s’observaran diverses espècies de rapinyaires, amb opcions d’espècies tan emblemàtiques com l’astor, el milà reial o, fins i tot, l’àguila cuabarrada.

També volem que aquesta sortida ajudi a difondre la importància de la conservació d’aquest espai tan amenaçat per diferents projectes urbanístics i que ha estat objecte de diferents campanyes per a la seva salvaguarda.

Quin serà l'itinerari?

 

Aparcarem els nostres vehicles al carrer Berguedà del polígon industrial Can Bernades Sobirà de Santa Perpètua de Mogoda a les 08 h, tot just en aquest punt 41.554979  2.184377. Des d’aqui anirem caminant fins a la Carena dels Bandolers i farem una ruta circular, detectant totes les espècies d'ocells que vagin sortint al pas, retornant al mateix punt d'inici. La sortida guiada finalitzarà sobre les 12h.

Què inclou?

 

Guies Icaro Birding Experience (Xavier Larruy)

Telescopi 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

Llistat total d'ocells observats durant la jornada

Observacions

 

Caldrà que cadascú dugui el seu entrepà per esmorzar i beure, també calçat adient per caminar per camins de terra. 

La caminada serà suau i anirem fent diverses aturades per observar els ocells que ens anem trobant al nostre pas. 


11/11/2023 08:00

11/11/2023 12:00
Queden 15 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Carrer Berguedà


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS

REPORTS RELACIONATS