ICARO birding experience
Kruger NP - Sud-àfrica
2850
Finalitzat

Us oferim un nou tour fotogràfic de 10 dies a Kruger National Park, una de les joies naturals del continent africà. Aquest emblemàtic parc va ser creat l'any 1918, sent el parc nacional més antic d'Àfrica i ocupa prop de 20.000 km quadrats, albergant 753 espècies d'animals, entre elles més de 500 d'aus citades, sent el lloc d'Àfrica amb més diversitat d'espècies, incloent-hi el nombre més gran de mamífers d'Àfrica amb un total de 147 espècies. Destaca per tenir la meitat de la població de rinoceronts de tot el continent africà i per les majors agrupacions de licaons, espècie en greu perill d'extinció.

De la mà d'un dels guies i fotògraf amb major experiència durant els darrers 10 anys a la zona, en Xavier Villegas, ens endisarem dins les seves extensions per gaudir i fotografiar els “Big 5”, Lleó, Lleopard, Elefant africà, Búfal i Rinoceront, però no deixarem a banda els també coneguts com a “Big 6 birds”, com són el Pioc salvatge kori, Àguila marcial, Jabirú africà, Calau terrestre meridional, Voltor orellut i el Duc pescador de Pel, que seran part principal de la nostra cerca diària, a banda d'un bon nombre d'altres ocells i mamífers que podrem gaudir diàriament.

Un tour pensat i dissenyat per a la fotografia de mamífers i ocells enmig d'un escenari de la sabana africana immillorable on ens desplaçarem sempre amb vehicles preparats per a la fotografia oberts i sense finestres com veure-ho a la primera imatge sota l'explicació d'aquest tour. T'animes?

 

Quin serà l'itinerari?

 

Un cop arribem amb els nostres vols internacionals fins a l'aeroport de Johannesburg, agafarem un curt vol nacional fins a Nelspruit situat a les mateixes portes del parc nacional, on ja ens estara esperant el nostre vehicle de 9 places. 

Dormirem sempre als campaments de l'interior del parc, a bungalows dotats amb aire condicionat, zona de cuina i lavabos amb dutxa. Això ens permetrà sortir diàriament abans de l'alba, tot just a les 6:00 h quan les portes dels campaments s'obrin, aprofitant les primeres hores per gaudir de les primeres observacions ja al mig de l'acció, quan els animals, especialment mamífers, estan actius a primeres i últimes hores del dia a causa de la calor regnant al migdia.

Totes les sortides es faran amb vehicles 4x4 adequats per a safaris, oberts i sense finestretes per obtenir major llibertat per a les nostres càmeres fotogràfiques, amb un conductor/guia local i el nostre guia Icaro Birding Experience. A més, disposarem de wifi en el mateix vehicle. Diàriament farem dues sortides, una de matí, amb parada per esmorzar, i una de tarda, deixant les hores centrals del dia per dinar, relaxar-se al campament, gaudint de la piscina, o simplement sortint a fer-ne un tomb pel mateix campament amb els prismàtics i les càmeres en mà, ja que també trobarem molta activitat d'ocells dins els mateixos recintes.

Als campaments on ens allotjarem es troben supermercats i botigues on comprar tot el necessari per dinar i cuinar el nostre dinar o sopar a més de records i souvenirs. A més, per a qui no vulgui perdre temps cuinant també disposen de restaurant. En algun dels campaments es disposa de bugaderia amb rentadora i assecadora que funcionen amb monedes.

Per sopar una tradició a Sud-àfrica és la barbacoa, braai en idioma afrikans. Tots els bungalows tenen habilitada una zona de barbacoa on gaudir relaxadament del sopar sota els espectaculars cels nocturns africans, on podrem comentar i repassar els diferents albiraments diaris mentre ens refresquem amb una cervesa fresca o altres begudes. 

Quins ocells podrem observar?

 

A banda dels ja anomenats big five, tindrem opció d'observar un gran nombre de mamífers durant la nostra estada on s'inclou: 

 

Zebra comuna (Equus quagga), Antílop jeroglífic (Tragelaphus scriptus), Antílop equí (Hippotragus equinus), Antílop sabre (Hippotragus niger), Antílop aquàtic (Kobus ellipsiprymnus), Guepard (Acinonyx jubatus), Girafa (Giraffa camelopardalis), Cudú gros (Tragelaphus strepsiceros), Hipopòtam (Hippopotamus amphibius), Impala (Aepyceros melampus), Redunca (Redunca sp.), Hiena tacada (Crocuta crocuta), Nyala (Tragelaphus angasii), Facoquer africà (Phacochoerus africanus), Nyu (Connochaetes sp.), entre molts altres.

 

Pel que fa als ocells (només els més destacables):

 

Aguila marcial (Polemaetus bellicosus), Pigarg africà (Haliaeetus vocifer), Serpentari bru (Circaetus cinereus), Serpentari pitnegre (Circaetus pectoralis), Aguila batallaire (Terathopius ecaudatus), Aguila emmantellada (Aquila spilogaster), Astor cantaire bec-roig (Meliarax metabates), Milà becgroc (Milvus aegyptius), Astor sentinella (Melierax gabar), Astor taixiró (Accipiter tachiro), Arpella d'antifaç africana (Polyboroides typus), Aguila rapaç (Aquila rapax), Aguila de Wahlberg (Aquila wahlbergi), Secretari (Sagittarius serpentarius), Voltor orellut (Aegypius tracheliotos), Voltor africà (Gyps africanus), Voltor de cap blanc (Aegypius occipitalis), Estornell del Cap (Lamprotornis nitens), Estornell metàl.lic gran d'orelles blaves (Lamprotornis chalybaeus), Estornell de Burchell (Lamprotornis australis), Estornell ala-roig (Onychognathus morio), Estornell ametista (Cinnyricinclus leucogaster), Búfag bec-roig (Buphagus erythrorhynchus), Anec arbori de cara blanca (Dendrocygna viduata), Anec bec-crestat (Sarkidiornis melanotos), Picot cardenal (Dendropicos fuscenses), Picot cuadaurat (Campethera abingoni), Barbut crestat (Trachyphonus vailantii), Barbut de collar (Lybius torquatus), Calau terrestre meridional (Bucorvus leadbeateri), Calau becgroc meridional (Tockus leucomelas), Calau becvermell (Tockus erythrorhynchus), Calau trompeter (Bycanistes bucinator), Puput arbòria verda (Phoeniculus purpureus), Puput arbòria simitarra (Rhinopomastus cyanomelas), Gaig blau de clatell verd (Coracias caudatus), Gaig blau porprat (Coracias naevius), Alció del Senegal (Halcyon senegalensis), Blauet malaquita (Alcedo cristata), Alció gegant africà (Megaceryle maxima), Alció garser (Ceryle rudis), Abellerol frontblanc (Merops bullockoides), Abellerol petit (Merops pusillus), Cucut reial de Levaillant (Clamator levaillantii), Cucal cellablanc (Centropus burchelii), Mussolet perlat (Glaucidium perlatum), Duc lletós (Bubo lacteus), Turac unicolor (Corythaixoides concolor), Pioc salvatge kori (Ardeotis kori), Sisó crestat (Lophotis ruficrista), Sisó ventrenegre (Lissotis melanogaster), Jacana africana (Actophilornis africanus), Fredeluga armada (Vanellus armatus), Fredeluga coronada (Vanellus coronatus), Anhinga africana (Anhinga rufa), Agró goliat (Ardea goliath), Martinet verd (Butorides striata), Ocell martell (Scopus umbretta), Becplaner africà (Platalea alba), Cigonya collblanca (Ciconia episcopus), Tàntal africà (Mycteria ibis), Jabirú africà (Ephippiorhynchus senegalensis), Drongo cuaforcat (Dicrurus adsimilis), Txagra de coroneta negra (Tchagra senegalus), Prionop crestablanc (Prionos plumatus), Bulbul tricolor (Pycnonotus tricolor), Papamosques negre meridional (Melaenornis pammelaina), Teixidor d'ulleres (Ploceus ocularis), Teixidor emmascarat (Ploceus velatus), Bufaler bec-roig (Bubalornis niger), Estrilda blava d'Angola (Uraeginthus angolensis), Vídua del paradís (Vidua paradisaea)

Què inclou?

 

Tot el transport terrestre amb vehicle de safari 9 places adaptat especialment per la fotografia i wifi

Tots els allotjament dins els campaments del parc (9 nits)

Entrada al Parc Nacional de Kruger i taxes diàries

Guia expert Icaro, de parla catalana/espanyola/anglesa: Xavier Villegas, i conductor/guia local

Almenys una sortida nocturna organitzada amb els rangers del Parc

Assegurança personal de viatge

 

Què no inclou?

 

Vols internacionals d'anada i tornada a Johannesburg

Vols nacionals d'anada i tornada entre Johannesburg i Nelspruit

Àpats diaris

Despeses personals i trucades

Assegurança de cancel.lació

Tot allò no especificat expressament a l'apartat "Què inclou?"

 

Cal tenir en compte que aquest tour està pensat especialment per a la fotografia i no tant per a la recerca d'un llarg nombre d'espècies d'ocells. Les prospeccions diàries dins el parc nacional seran sempre amb aquest objectiu duent a terme i amb paciència, esperes als abeuradors on acostumen a venir les diverses espècies de carnívors, herbívors i ocells. El nostre objectiu, per tant, és que tots els participants puguin obtenir les millors fotografies possibles de tots els animals.

Ens farem càrrec de tots els tràmits relacionats amb l'entrada i sortida del parc. El participant només haurà de preocupar-se dels àpats diaris encara que el nostre guia sempre estarà vetllant per qualsevol dubte o ajuda necessària. 

Les nits d'allotjament als bungalows seran sempre amb habitacions compartides per a dos o tres participants.

 

Equipatge i material necessari

 

Es recomana portar, per persona, una motxilla on dur tot el material òptic (binocles, càmeres, etc...) i una maleta on portar la roba i altres requeriments personals. També recomanem no embarcar mai a la bodega de l'avió la motxilla amb el material òptic, evitant d'aquesta manera qualsevol pèrdua o accident innecessari. Cal no oblidar la roba d'abric per les primeres i darreres hores del dia. Però també roba per temperatures càlides per la majoria dels dies. 

Els endolls sud-africans són dels tipus D o M, és a dir, de tres clavilles rodones i, per tant, caldrà dur un adaptador per tal de poder carregar els nostres telèfons mòbils, bateries i altres estris electrònics. A les botigues del parc també es poden comprar. Si teniu qualsevol dubte al respecte, sisplau, només cal escriure'ns un mail a info@birdingicaro.com.  

 

Moneda i canvi

 

La moneda a Sud-àfrica és el Rand Sud-africà i actualment el canvi amb l'euro és de 1 euro = 18,17 ZAR, encara que pot variar. Podrem fer canvi de moneda durant la nostra arribada a l'aeroport de Johannesburg, ja sigui a través dels mateixos bancs de canvi o a través dels caixers automàtics amb les nostres targetes de crèdit. No caldrà declarar cap formulari per introduir moneda estrangera en quantitats inferiors a l'equivalent de 10.000 dòlars. En els allotjaments es pot pagar amb targeta de crèdit.

 

Documentació

 

No serà necessari aconseguir cap mena de visat previ. Es molt important dur el passaport en vigor amb caducitat de 30 dies posteriors a la data de tornada del tour.

 

Vacunes

 

Actualment no és obligatòria cap vacuna per entrar a Sud-àfrica exceptuant la vacuna de la COVID que, en cas de tenir la pauta completa (3 dosis), no caldrà fer-se cap prova PCR 72 hores abans de l'arribada a Johannesburg

 

Reserves i cancel.lacions

 

Per reserva una plaça caldrà primerament fer la pre-inscripció a la web omplint el formulari seguint els passos indicats. Un cop rebeu el mail de resposta caldrà facilitar el  vostre nom, cognoms i número de passaport per l'assegurança i realitzar un primer pagament de 600 euros a través de transferència bancària al compte corrent que us facilitarem, anotant com a titular Icaro Birding Experience SL i sense oblidar el vostre nom i cognoms com a concepte de l'ingrés.  Un cop fet aquest primer pagament, quedarà totalment reservada la plaça, La resta de l'import es farà en concepte de segon pagament durant els mesos previs a la data del tour i caldrà ingressar-se a través de transferència bancària al mateix compte corrent facilitat anteriorment abans de la sortida del tour, quan els organitzadors ho indiquin. 

Les cancel.lacions hauran de ser comunicades sempre per escrit, ja sigui mitjançant un mail o qualsevol altre mitjà.

 

Per a una major informació feu un cop d'ull a la política de cancel·lacions establertes dins les Normatives de la web.

 

 

Observacions

 

AVIS IMPORTANT RESPECTE ALS VOLS

Tant aviat s'hagi complert el mínim de participants suficients per poder dur a terme el tour, us avisarem per realitzar la compra dels vols, tant els internacionals com els nacionals. En el suposat cas de que un participant compri els vols amb antelació al nostre avís, Icaro Birding Experience SL no es farà responsable de l'import d'aquest vols d'avió en cas de cancel.lació. 

 

 

PN Kruger (Sud-àfrica)

 Vehicle Safari
 African Elephant ©Xavier Villegas
 White Rhinoceros ©Xavier Villegas
 Lion ©Xavier Villegas
 Leopard ©Xavier Villegas
 Lion ©Xavier Villegas
 Wild Dog ©Xavier Villegas
 African Fish-Eagle ©Xavier Villegas
 Lilac-breasted Roller ©Xavier Villegas
 Lion ©Xavier Villegas
 Common Zebra ©Xavier Villegas
 Giraffe ©Xavier Villegas
 African Elephant ©Xavier Villegas
 Martial Eagle ©Xavier Villegas
 Lion ©Xavier Villegas
 Lion ©Xavier Villegas
 African Elephant ©Xavier Villegas
 Brown-hooded Kingfisher ©Xavier Villegas
 Lion ©Xavier Villegas
 Pied Kingfisher ©Xavier Villegas
 Southern Masked-Weaver ©Xavier Villegas
 Giraffe ©Xavier Villegas
 Leopard ©Xavier Villegas
 Leopard ©Xavier Villegas
 Common Ostrich ©Xavier Villegas
 Southern Ground-Hornbill ©Xavier Villegas
 White Rhinoceros ©Xavier Villegas
 Leopard ©Xavier Villegas
 African Elephant ©Xavier Villegas
 Cheetah ©Xavier Villegas
 Marabou Stork ©Xavier Villegas
 Spotted Hyaena ©Xavier Villegas
 Cheetah ©Xavier Villegas
 Leopard ©Ferran López
 Spotted Hyaena ©Ferran López
 Spotted Hyaena ©Ferran López
 Hippopotamus ©Ferran López
 Bateleur ©Ferran López
 Bateleur ©Ferran López
 Cheetah ©Xavier Villegas
 Common Zebra ©Ferran López
 Southern Ground-Hornbill ©Ferran López
 Gnu ©Ferran López
 Red-crested Korhaan ©Ferran López
 Sabana africana ©Ferran López
 Hippopotamus ©Ferran López
 Double-banded Sandgrouse ©Ferran López
 Dwarf Mongoose ©Ferran López
 Secretarybird ©Ferran López
 Black-collared Barbet ©Ferran López
 Vehicle Safari
 Vehicle Safari
 Lion ©Xavier Villegas

02/06/2023 00:00

11/06/2023 00:00
Queden 6 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aeropuerto de Nelspruit


DESCOBREIX MÉS TOURS

REPORTS RELACIONATS