ICARO birding experience
La Camarga francesa
435
Finalitzat

Durant els tres dies de tour visitarem els diferents indrets del Parc Regional de La Camarga francesa declarat com a Reserva de la Biosfera per l'UNESCO, situat a la mateixa desembocadura del riu Roine. Descobrirem tots els ocells que passen l'hivern a la zona, enmig d'un espectacular escenari de llacunes i maresmes que adquireixen una de les zones humides de major importància internacional on es troba la població de flamencs més gran d'Europa. Precisament durant els mesos d'hivern és quan podrem observar bona part dels ocells aquàtics més característics de la regió, com el cigne petit o els milers d'ànecs i ardeids, però també les enormes concentracions de grues que allà passen l'hivern i que comparteixen hàbitat amb els cavalls blancs de la camarga, bous o els sorprenents coipús.

Quin serà l'itinerari?

 

Sortint a les 06:30h des del nostre punt de partida de l'aparcament gratuït de l'estació de tren del Prat del Llobregat, farem via cap al nord direcció a La Camarga francesa en un trajecte que durarà unes 4h aproximadament. A mig camí farem una breu parada per fer un café i l'esmorzar. Tan aviat arribem ja ens endisarem cap a les diferents àrees protegides en busca dels primers ocells. Visitarem els punts estratègics de la llacuna de Vaccarès i de Fournelet, passant pel centre d'informació de la Réserve Naturelle Nationale de Camargue, fins arribar a la part sud de la platja de Beauduc entre moltes altres zones interessants. Ens allotjarem les dues nits en un hotel del poble de Saint Martin de Crau, situat a les afores del mateix Parc Natural. A l'endemà ens dirigirem cap a les salines de Giraud on observarem els enormes estols de flamencs i ocells aquàtics de la zona però, en funció de les darreres notícies ornítiques, també buscarem en algunes de les espècies més emblemàtiques com el cigne petit o alguns dels grans rapinyaires com alguns anys ha succeït amb l'àguila imperial oriental o amb altres espècies com la piula grossa o amb l'èider comú. A primera hora de la tarda del darrer dia iniciarem el camí de tornada on finalitzarà el nostre tour.

Què inclou?

 

Allotjament de les dues nits en hotel amb habitació doble

Transport amb vehicle de 9 places els tres dies

Guiatge ornitològic ICARO: Ferran López

Tarifa d'entrada d'accés a Le Capelière

Telescopi terrestre de 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

 

Què no inclou?

 

Àpats de tots els dies

Despeses personals i trucades

Tot allò no especificat espressament a l'apartat "Què inclou?"

Observacions

 

Caldrà dur roba d'abric per si assolim baixes temperatures i calçat adient per caminar per pistes de terra. Pel que fa als dinars dels tres dies mirarem de comprar durant l'hora de l'esmorzars els entrepans o menjar necessari per dur durant les nostres jornades. Pel que fa als dos sopars, tindrem l'opció de fer-los al mateix hotel on ens allotjarem o bé en algun dels molts restaurants dels pobles.

Les habitacions individuals disponibles tindran un cost extra de 50 euros.


20/01/2024 06:30

22/01/2024 22:00
Queden 4 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aparcament estació de tren del Prat de Llobregat


DESCOBREIX MÉS TOURS

REPORTS RELACIONATS

La Camarga - diciembre 2018