ICARO birding experience
PERU - Abra Málaga, Machu Picchu i selva Amazònica
3475
Finalitzat

Amb més de 1800 espècies d'ocells, el Perú es manté com a un dels majors atractius ornitològics a tot el món no sols per la seva elevada quantitat d'ocells sinó que també per la seva increïble biodiversitat. Per aquest motiu, us oferim un tour de quinze dies a la part sud d'aquest meravellós país on acuradament hem seleccionat els indrets més interessants per a l'observació començant per les zones més elevades dels Andes així com la regió d'Abra Málaga on ens trobarem amb la majoria d'endemismes, inclosa una visita al Santuari Històric de Machu Picchu, però també algunes llacunes d'alçada com la llacuna de Huacarpay per accedir posteriorment a una zona de transició i de gran renom al birding internacional anomenada Manu Road. Aquesta pista ens ajudarà a visitar tots els gradients altitudinals entre els 4000 metres fins a les zones baixes de l'Amazònia i que ens permetrà gaudir de totes les seves espècies segons la seva elevació. Finalment, ens esperarà la selva amazònica peruana que podrem visitar-la amb canoa a través del riu Madre de Dios fins a un dels millors indrets per a l'observació d'ocells del tròpic. Viurem una veritable experiència a la natura sempre envoltada d'ocells, mamífers, papallones i uns paratges selvàtics increïbles amb un dels millors guies ornitològics a Sud-amèrica, l'Alex Durand i per part nostra com a guia de reforç en Ferran López. T'animes?    

Quin serà l'itinerari?

 

Veieu tota la informació complerta de l'itinerari descarregant el PDF de la web

 

Dia 1 - Recollida a l'aeroport de Cuzco i trasllat a Curahuasi

Dia 2 - Pujada a Huanicapa i trasllat fins Ollantaytambo

Dia 3 - Pujada a Abra Málaga i nit a Ipal Lodge

Dia 4 - Ipal Lodge i trasllat a Vilcabamba

Dia 5 - Vilcabamba i voltants

Dia 6 - Vilcabamba a Abra Málaga (bosc polylepis) i trasllat a Ollantaytambo

Dia 7 - Ollantaytambo trasllat a Aguas Calientes amb Inca Rail i visita a Machu Picchu i voltants

Dia 8 - Machu Picchu trasllat a Cuzco amb aturada a llacuna de Piuray 

Dia 9 - Cuzco trasllat a Wayquecha passant per l'alt Manu Road amb visita a la llacuna Huacarpay

Dia 10 - Wayquecha (Manu Road mitjà) i trasllat a Cock-of-the-rock Lodge

Dia 11 - Cock-of-the-rock Lodge i voltants

Dia 12 - Cock-of-the-rock Lodge fins a Pantiacolla Lodge amb canoa amb motor pel riu Madre de Dios

Dia 13 i 14 - Pantiacolla Lodge incloent visita a collpa de lloros

Dia 15 - Pantiacolla lodge i trasllat a Cuzco

Finalització del tour

 

Què inclou?

 

Allotjament dels hotels i lodges de tots els dies amb habitació doble (hab. individual suplement de 350 euros)

Tot el transport terrestre

Tots el àpats diaris (esmorzar, dinar i sopar)

Entrades a finques, reserves naturals i Machu Picchu

Guia Peruà: Alex Durand més guia Icaro Birding Experience: Ferran López

Guies locals

Assegurança personal de viatge

Llista CheckList dels ocells de Perú

Llista compartida amb usuaris d'eBird

Què no inclou?

 

Vols d'anada i tornada a Lima i Cuzco

Consum de minibar de les habitacions

Despeses personals i trucades

Assegurança de cancel.lació

Tot allò no especificat expressament a l'apartat "Què inclou?"

 

Altres aspectes a tenir en compte durant el tour

 

Les hores d'inici de cada jornada seran generalment sobre les 05h o les 05:30h per tal d'aprofitar al màxim el dia. 

Els desplaçaments entre les diferents zones no són llargs i en cas que hàgim de fer-ne algun de més llarg mirarem de fer breus aturades per anar al lavabo, estirar les cames i de pas observar algun ocell.

Ens desplaçarem sempre amb un còmode vehicle amb aire condicionat i amb una àmpla capacitat per emmagatzemar els nostres equipatges.

Les nostres caminades seran lleugeres, incloses les de zones de muntanya. Pràcticament totes les prospeccions d'ocells es duran a terme a través de camins de terra on gairebé sempre caminarem de baixada.

El nostre tour tindrà lloc durant la temporada seca que s'inicia al mes d'abril però no és estrany que plogui una mica a la zona de muntanya.

Tots els hotels i allotjaments tenen electricitat, bany privat i aigua calenta a les zones altes. 

En general la connexió wifi d'internet estarà disponible a tots els hotels, encara que sovint només a les zones públiques i amb certa lentitud.

Podrem menjar els nostres àpats a restaurants, als mateixos hotels o lodges on estem allotjats o també al mateix camp. 

Durant alguna de les nits farem petites sortides per observar rapinyaires nocturns.

 

Equipatge i material necessari

 

Es recomana portar, per persona, una motxilla on dur tot el material òptic (binocles, càmeres, etc...) i una maleta on portar la roba i altres requeriments personals. També recomanem no embarcar mai a la bodega de l'avió la motxilla amb el material òptic, evitant d'aquesta manera qualsevol pèrdua o accident innecessari. Cal no oblidar la roba d'abric que utilitzarem durant uns pocs dies a les zones més altes, així com ara guants o gorra de llana. Però també roba per temperatures càlides per la majoria dels dies. Tampoc oblidar l'impermeable, que haurem de dur sempre amb nosatres per si cal utilitzar-lo. Important també dur un calçat adient per caminar per zones de terra. 

Els endolls peruans són dels tipus A, és a dir, de dues clavilles planes i, per tant, caldrà dur un adaptador per tal de poder carregar els nostres telèfons mòbils, bateries i altres estris electrònics. Si teniu qualsevol dubte al respecte, sisplau, només cal escriure'ns un mail a info@birdingicaro.com.  

 

Moneda i canvi

 

La moneda al Perú és el Sol Peruà i actualment el canvi amb l'euro és de 1 euro = 3,9 PEN. Podrem fer canvi de moneda durant la nostre arribada a l'aeroport de Cuzco, ja sigui a través dels mateixos bancs de canvi o a través dels caixers automàtics.amb les nostres targetes de crèdit. No caldrà declarar cap formulari per introduir moneda estrangera en quantitats inferiors a l'equivalent de 10.000 dòlars.

 

Documentació

 

No serà necessari aconseguir cap mena de visat previ. Es molt important dur el passaport en vigor amb una caducitat posterior a 6 mesos a partir de l'entrada al país.

 

Reserves i cancel.lacions

 

Per reserva una plaça caldrà primerament fer la pre-inscripció a la web omplint el formulari seguint els passos indicats. Un cop rebeu el mail de resposta caldrà facilitar el  vostre nom, cognoms i número de passaport per l'assegurança i realitzar un primer pagament de 600 euros a través de transferència bancària al compte corrent que us facilitarem, anotant com a titular Icaro Birding Experience SL i sense oblidar el vostre nom i cognoms com a concepte de l'ingrés.  Un cop fet aquest primer pagament, quedarà totalment reservada la plaça,  La resta de l'import de 2875 euros en concepte de segon pagament o en el cas de voler una habitació individual afegint el suplement de XXX euros, caldrà ingressar-se a través de transferència bancària al mateix compte corrent facilitat anteriorment abans de la sortida del tour, quan els organitzadors ho indiquin. 

Les cancel.lacions hauran de ser comunicades sempre per escrit, ja sigui mitjançant un mail o qualsevol altre mitjà.

Per a una major informació feu un cop d'ull a la política de cancel·lacions establertes dins les Normatives de la web.

Observacions

 

AVIS IMPORTANT RESPECTE ALS VOLS

Tant aviat s'hagi complert el mínim de participants suficients per poder dur a terme el tour, us avisarem per realitzar la compra dels vols. En el suposat cas de que un participant compri els vols amb antelació al nostre avís, Icaro Birding Experience SL no es farà responsable de l'import d'aquest vols d'avió en cas de cancel.lació. El punt d'inici i final del tour serà a Cuzco, a l'aeroport Internacional Alejandro Velasco Astete.


03/08/2024 00:00

17/08/2024 00:00
Queden 4 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Cuzco - Aeroport Internacional Alejandro Velasco Astete


DESCOBREIX MÉS TOURS

REPORTS RELACIONATS