ICARO birding experience 
Fuerteventura
475
Últimes plaçes

Fuerteventura és un dels indrets de major èxit pel turisme ornitològic que tot amant dels ocells ha de visitar almenys un cop a la vida. Els seus 13 espais naturals protegits que combinen una varietat  de paisatges sorrencs, conjuntament amb els més de 300 kms de costa, els interminables deserts pedregosos o els seus petits embassaments amb  zones de vetegatió fan de l’illa un ambient propici per a observar  ocells més enllà dels seus endemismes. Durant els quatre dies visitarem, de punta a punta,  des de la part nord del far de El Cotillo fins el far de la Punta de Jandía, passant per totes les zones d’interés avifaunístic, gaudint de cada detall i observant totes i cadascuna de les espècies possibles.

Quin serà l'itinerari?

 

Partint des del nostre allotjament situat al poble de El Cotillo, farem  diariament les visites a les diferents zones de l’illa. A molts pocs quilòmetres ja ens trobarem una de les millors àrees desèrtiques del voltant de la muntanya de Tindaya on poder observar a curta distància la Hubara, Corredor, Falciot unicolor o el Botxí canari. Un dels embassaments de visita obligada és, sense dubtes Los Molinos, lloc on històricament s’han trobat diferents rareses, i que acull un bon nombre d’ànecs canyella entre d’altres ocells aquàtics, alguna que altre parella de Bitxac canari o també l’Esquirol terrestre de Barbaria. El voltants de Betancuria amb major densitat de vegetació i l’embassament de Las Peñitas ens oferirà altres ocells interessants com la Mallerenga africana, Canari o la Tórtora del Senegal mentre que altres ocells com la Piula de Berthelot, el Pinsà trompeter, el Pardal de passa o el Corb aniràn sortint al pas entre les àrees visitades.


Prospectarem també alguns del barrancs de la costa est on solen aparèixer les Perdius d’Àfrica o la península de Jandía al extrem sud de l’illa, on es troba el Parc Natural de Jandía que,  al marge dels seus espectaculars paratges , aprofitarem per buscar alguna que altre espècie més rara en funció de les darreres noticies, com l’Alosa puput o el Còlit del desert. 
 

Quins ocells podrem observar?

 

Només els més rellevants

Ànec canyella (Tadorna ferruginea), Perdiu d’Africa (Alectoris barbara koenigi), Baldriga cendrosa atlàntica (Calonectris diomedea borealis), Aufrany (Neophron percnopterus majorensis), Aguila pescadora (Pandion haliaetus), Aligot comú (Buteo buteo insularum), Xoriguer comú (Falco tinnunculus dacotiae), Falcó berber (Falco pelegrinoides), Hubara (Chlamydotis undulata fuerteventurae), Torlit (Burhinus oedicnemus insularum), Corredor (Cursorius cursor bannermani), Gavià argentat de potes grogues (Larus michahellis atlantis), Xurra (Pterocles orientalis), Tórtora del Senegal (Streptopelia senegalensis), Falciot unicolor (Apus unicolor), Terrerola rogenca (Calandrella rufescens polatzeki), Piula de Berthelot (Anthus berthelotii), Bitxac canari (Saxicola dacotiae), Tallarol capnegra (Sylvia melanocephala leucogastra), Tallarol trencamates (Sylvia conspicillata orbitalis), Mallerenga africana (Cyanistes teneriffae), Botxí (Lanius excubitor koenigi), Corb (Corvus corax tingitanus), Pardal de passa (Passer hispaniolensis), Canari (Serinus canaria), Pinsà trompeter (Bucanetes githagineus amantum).

Què inclou?

 

Allotjament de tres nits en apartament de 3 estrelles (habitació doble)

Transport dels 4 dies (vehícle 9 places)

Guia de l'empresa Icaro Birding Experience

Telescopi terrestre 20x60

Assegurança personal de viatge

Què no inclou?

 

Vols anada i tornada a Fuerteventura

Esmorzars, menjars i sopars de tots els dies

Despeses personals i trucades

Tot allò no especificat espressament a l'apartat "Què inclou?"

Observacions

 

Es important tenir en compte que, tant aviat s'hagi complert el mínim de participants suficients per dur a terme el tour, us avisarem per realitzar la compra dels vols. En el suposat cas de que un client compri els vols amb antelació al nostre avís, Icaro Birding Experience SL no es farà responsable de l'import d'aquests bitllets d'avió.

Bitllets d'avió recomants:

- 19.05.2018  Sortida Barcelona a les 06:05h directe a Fuerteventura amb arribada a les 08:20h (IB5788)

- 22.05.2018  Sortida de Fuerteventura a les 20:05h directe a Barcelona amb arribada a les 00:10h (FR6303)


19/05/2018 08:20

22/05/2018 22:00
Queden 1 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aeroport de Fuerteventura


DESCOBREIX MÉS TOURS