ICARO birding experience
Delta de l'Ebre primaveral
55
Finalitzat

El Parc Natural del delta de l'Ebre acull la majoria d'ocells migratoris aquàtics de Catalunya i conèixer quins són els millors llocs per a visitar els espais naturals és molt necessari per una bona jornada ornitològica. Durant aquesta visita guiada, ens endinsarem pels racons més amagats del delta per observar a través dels nostres telescopis al voltant de 100 espècies d'ocells però, també, viurem en directe com desenes d'espècies utilitzen les seves zones humides per alimentar-se i descansar abans d'emprendre de nou la seva migració cap al nord. Gaudirem de les espectaculars imatges de les grans concentracions de flamencs, capons reials o agrons blancs, però també de tots aquells ocells que romanen per les diferents zones tot just abans de dirigir-se als seus ajocadors. Com sempre, estarem força atents a qualsevol novetat ornitològica que ens aporti un plus per a la nostra sortida. I visitant la terra del bon arròs, dinarem en un dels indrets on el preparen millor mentre comentem en grup les nostres experiències.

Quin serà l'itinerari?

 

Ens trobarem a les 08:00 h a l'únic punt de trobada, que serà l'aparcament de caravanes gratuït situat a l'entrada del poble de Sant Jaume d'Enveja tot just en aquest punt: 40.705102, 0.712868. Primerament, prospectarem l'hemidelta sud i ens dirigirem cap als diferents punts estratègics on començarem amb l'observació de multitud d'espècies.  Al voltant de les 14 h, ja ens dirigirem cap al nostre restaurant per gaudir d'un bon arròs i musclos i on ens relaxarem una mica mentre intercanviem les nostres primeres impressions. Mirarem, però de no perdre massa temps per què encara ens esperaran moltes experiències. Aprofitant la llum de la tarda, llavors serà el moment de visitar totes les parts del Goleró i mirar de trobar les diferents espècies que han passat l'hivern en aquesta zona com és el cas de les àguiles pescadores, xatrac gros, èider o altres aquàtiques. Una mica més tard ens desplaçarem cap a l'Embut per tal de gaudir un dels majors espectacles de la natura: l'arribada de milers de capons reials al seu ajocador, sempre i quan es formin aquells dies. Un cop es faci de nit iniciarem el nostre camí de tornada on finalitzarà la sortida.

Què inclou?

 

Guia professional Icaro Birding Experience 

Dinar al restaurant (entrant, musclos, arròs, postre) *

Telescopi 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

Llistat total d'ocells observats durant la jornada

Observacions

 

Caldrà dur cadascú el seu entrepà per esmorzar, roba d'abric sobre tot durant la primera i darrera hora del dia i els binocles. Nosaltres durem els telescopis per millorar les observacions. Si a la pre-inscripció no ens comuniqueu el contrari, entendrem que accepteu venir a dinar al restaurant. En cas contrari, pels que NO volgueu el dinar, el preu de la sortida serà de 30 euros. 


20/04/2024 08:00

20/04/2024 17:00
Queden 6 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aparcament Sant Jaume d'Enveja


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS

REPORTS RELACIONATS