ICARO birding experience
El Planerón (Belchite) i Bujaraloz
35

Sortida guiada d'un dia per visitar la Reserva Ornitológica El Planerón de Belchite, una de les millors zones protegides ZEPA i Xarxa Natura 2000 on observar ocells esteparis, on podrem trobar espècies tan interessants com l'alosa becuda, diferents tipus de terreroles, com la terrerola vulgar i rogenca i còlits, ganga, xurra, torlit o l'àliga daurada entre moltes altres. Un indret immillorable per a l'observació i la fotografia. Però a la tarda, ja de tornada, visitarem també les planes de Bujaraloz on podrem observar els petits grups de pioc salvatge de la zona. Un dia molt intens i ple d'ocells durant la millor època de l'any. T'animes?

Quin serà l'itinerari?

 

El punt de trobada serà a les 6:45 h a l'aparcament gratuït del parador de Torrefarrera, tot just a la sortida 462 de l'autovia A-2 direcció Lleida on ja veureu la benzinera amb el parador 24 h en aquest punt exacte 41.664532 0.607407. Un cop tots junts tornarem cap a l'autovia A-2 direcció Saragossa per l'autopista AP-2 fins a arribar a Belchite on accedirem fins a la Reserva Ornitològica El Planerón. Un cop allà deixarem els nostres cotxes i recorrerem a peu les diferents indrets de les reserves observant al nostre pas tots els ocells de la zona. A primera hora de la tarda agafarem de nou els nostres cotxes per dirigir-nos cap a la N-II direcció Bujaraloz on a través de les diferents pistes accedirem a les zones més habituals dels piocs salvatges. A mitja tarda i en funció del que triguem a localitzar els piocs, ja iniciarem el nostre retorn cap a Barcelona on finalitzarà la sortida.

Què inclou?

 

Guia Icaro Birding Experience (Ferran López)

Telescopi 20x60 augments

Assegurança personal de viatge

Llistat total d'ocells observats durant la jornada

Observacions

 

Per no perdre massa temps, serà necessari que cadascú porti el seu esmorzar i dinar. També caldrà dur roba i calçat adient per caminar per zones de terra. Nosaltres portarem el telescopi per si cal millorar les observacions. Molt recomanable dur càmera fotogràfica.


29/04/2023 06:45

29/04/2023 20:00
Queden 6 places
Veure pdf
Lloc de sortida
 

Aparcament Torrefarrera 24h


DESCOBREIX MÉS EXCURSIONS

REPORTS RELACIONATS